به گزارش خبرنگار مهر، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی ظهر یکشنبه در همایش بزرگ تذکر لسانی در شیروان گفت: ریشه بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی، نشانه عدم آشنایی افراد جامعه از فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
سردار حسینعلی یوسفعلی زاده افزود: اگر جوانان و نوجوانان ما درست تربیت شوند میتوانند بهترین پاسداران دین و نظام اسلامی باشند.
وی آموزش امر به معروف و نهی از منکر را یکی از ضروریات جامعه عنوان کرد و گفت: این فریضه بزرگ تلاشی استراتژیک برای پیشگری از فروپاشی خانواده و جامعه است.
فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی با اشاره به سفارش همه اولیا دین به انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر افزود: برهمگان فرض است که به عنوان یک عضو فعال و یک مسئول در این رابطه عمل کنند.
وی اظهارداشت: پرچم این فرضیه الهی باید در دست آحاد مردم باشد و همگان باید آنرا باور و به آن عمل کنند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی، دامنه اجرای امر به معروف و نهی از منکر گسترده خواند و گفت: خانواده مهمترین مرکز امر به معروف لسانی است و باید با آموزش خانوادهها این مهارت را در آنها تقویت کنیم.
سردار یوسفعلی زاده بزرگترین منکر جامعه را عدم پیروی از فرامین ولی امر مسلمین دانست و گفت: همه ما باید با تبعیت از مقام عظمای ولایت رهرویی صادق در مسیر همگانی کردن امر به معروف و نهی از منکر باشیم.
امام جمعه شیروان نیز در ادامه این مراسم گفت: امروز بزرگترین منکر جامعه این است که ولی امر مسلمین که نایب امام زمان است فرمان بدهد و دستور او اجرا نشود.
حجت الاسلام حسین کوثری با بیان این که مومن ضعیف کسی است که نهی از منکر نمیکند افزود: در صورت عدم اجرای این فریضه دینی، جامعه و نظام اسلامیمان از طریق اشاعه منکرات و فحشا دچار دگرگونی و سستی میشود.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شیروان با اشاره به فرا رسیدن نیمه شعبان گفت: امام زمان (عج) منتظر افراد و یارانی صالح، پاک و یاورانی چون حضرت علی اکبر (ع) است و بدون الگو قراردادن رفتارو سیره پاک پیامبر (ص) نمیتوانیم متتظر ظهور آن حضرت باشیم.
وی در ادامه اظهار داشت: کسانی که که در راه امر به معروف و نهی از منکر جان خود را فدا کردند برای همیشه زنده و جاویدند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شیروان نیز در ادامه این مراسم گفت : لازمه ورود به عرصه اجتماعی در موضوع امر به معروف و نهی از منکر، ایجاد زیر ساخت های مناسب در جامعه است.
سرهنگ علی محمد محمدی افزود: باهماهنگی های انجام شده با اصناف مقرر شده است که هر ماه تعداد 150 نفر از معتمدین اصناف، در جلسه امر به معروف و نهی از منکر که در دفتر امام جمعه شهرستان برگزار میشود شرکت کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شیروان گفت: به زودی فریضه امر به معروف و نهی از منکر در چند نقطه شهر که با هماهنگی فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان مشخص شده است اجرا میشود.
وی ساماندهی بازارهای روز شهرستان، پخش اذان از تمامی ادرات و مسیر خیابان اصلی را از برنامههای این ستاد عنوان کرد.
این همایش درمحل مجتمع فرهنگی هنری غدیر با حضور مسئولین شهرستان و نمایندگانی از قشرهای مختلف جامعه برگزار شد.
نظر شما